Loco agenda

  • 02/21/2019
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Bob Marley by Rootsriders #legend35 live tributeshow - Schinveld

Bob Marley by Rootsriders #legend35 live tributeshow – Schinveld

dec 14, 8:30pmdec 15, 1:00am

Fasila SchinveldTer Hallen, 8-10Schinveld,6451 CE Route >>

Unieke 'Up, Close & Personal' live show met de bekendste Bob Marley tributeband, Rootsriders komt naar Fasila Schinveld!

Voordat Rootsriders, de bekendste Bob Marley tributeband van Europa, zich gaan voorbereiden op hun tour van volgend jaar ter herdenking van de 75e geboortedag van de King of Reggae, komen ze 14 december voor een exclusieve show naar Schinveld. Naast vooral de songs van #Legend, waarmee de band dit jaar langs de Europese podia tourde, zullen ook alvast enkele persoonlijke favorieten ten gehore gebracht worden uit het repertoire voor de show van volgend jaar.

Al sinds 2006 toen de band werd opgericht ter herinnering aan de 25e sterfdag van Bob Marley toert de band door binnen- en buitenland. Uitverkochte shows in onder andere de Melkweg Amsterdam, vele festivals van New York tot Istanbul en zelfs een exclusief optreden tijdens de finale van het WK voetbal in Johannesburg; de lijst is inmiddels, met meer dan 1000 optredens, indrukwekkend lang. En overal waar Rootsriders hun eerbetoon aan de koning van de reggae spelen zijn de 'positive vibrations' sowieso gegarandeerd!

Zorg dat je deze niet mist, Rootsriders in een intieme venue waar maximaal 350 kaarten voor beschikbaar zijn! Up Close and Personal it is! En je weet het… 'everything is gonna be allright!'

Zaterdag 14 december vanaf 20:30 uur
Fasila Schinveld – Hardcopy tickets verkrijgbaar bij Zen Bloem & Kado en bij Sigarenspeciaalzaak Hermans.

207 geinteresseerd  ·  33 gaan
Hot Rod Riot - Straatmarkt Schinveld 2020

Hot Rod Riot – Straatmarkt Schinveld 2020

mei 31, 12:00pmmei 31, 8:00pm

Julianastraat SchinveldSchinveld, Route >>

Alle info en het programma van het altijd gezellige muziekfestival bij Loco Drive-In in Schinveld tijdens de jaarmarkt wordt binnenkort bekend gemaakt

25 geinteresseerd  ·  4 gaan
Meer laden >>